• Booming-up
    your skills

Conversie optimalisatie

Deze training geeft je inzicht in het oriëntatieproces van de website bezoekers en laat zien hoe je daar effectief op inspeelt. Met als resultaat meer verkoop, een lagere bounce rate en een hogere waarde van je winkelwagen.

Leer van trainers met ruim 20 jaar ervaring hoe dit spel gespeeld dient te worden, zodat je het na afloop zelf kunt toepassen.

Leadgeneratie optimalisatie

Bij deze opleiding leer je meer leads binnen te halen via jouw online kanalen. Dit door het toepassen van psychologische principes, het gebruik van effectieve content en door de landingspagina’s af te stemmen op het koopproces. Met als ultieme doel maximaal rendement te halen uit jouw e-business.

E-mailmarketing

De training voor marketeers die willen scoren met hun e-mailmarketing campagnes. Om het maximale uit e-mail te halen is het onmisbaar om een (incompany) training e-mailmarketing te volgen. Ook voor gevorderden is een training met de focus op automated flows, gebruik van visuals, inzet van dynamic content en testen uitvoeren.

UX-interactie ontwerp

Breng je kennis van interaction design en user-experience op peil met de training User Experience (UX) & Interaction design. Leer de laatste trends rondom Interaction Design kennen, zoals responsive design, mobile first design, single page websites, web-apps, stacks en information cards.

We hebben [… naar aanleiding van jouw UX-training …] voor LINDA.nl afgelopen weken persona’s gemaakt, customer journeys en wireframes. Het hele bedrijf is erg onder de indruk omdat we het zo goed aanpakken. Het heeft ons echt geholpen om op die manier de gebruiker centraal te stellen, toptaken te definieren en de juiste flows uit te tekenen. Super bedankt!Kelly – LINDA.nl

Affiliate marketing

Leer hoe jij met Affiliate marketing geld kan verdienen en krijg direct inzicht in het opzetten van een campagne met de beste performance. Affiliate marketing met andere woorden Performance based adverteren, dus betaling op basis van gerealiseerde conversie (verkoop of lead). Ontdek waar de QuickWins liggen binnen Affiliate marketing en ga direct aan de slag met het optimaliseren van jouw campagnes.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een Affiliate marketing training voor jouw bedrijf?

Bel: +31 20 773 71 28

Usability

Leer van specialisten hoe jij jouw website gebruiksvriendelijker kunt maken. Je krijgt concrete tips en trucs om jouw conversies te verhogen. De benadering vanuit de behoefte van de klant is essentieel voor het verbeteren van de usability van jouw website.

Advanced SEO

Door deze advanced training focus je niet langer op de keyword-tools, maar leer je door best-practices hoe je duplicate content issues doorgrondt, hoe je linkwaarde stuurt en inkomende links naar je website verhoogt.

Axure RP Training

Axure Rapid Prototyping (Axure RP, versie 7 & 8) is de meest gebruikte prototype-tool onder professionals. Om het maximale uit Axure te halen, zodat je sneller en betere prototypes kunt maken, is een (incompany) training zeker aan te bevelen. Ook voor designers die al met Axure werken. Leer in deze training alle tips & trucs van Axure onder de knie te krijgen.

SEO copywriting

Start met het schrijven van monsterlijk goede SEO teksten, met de primaire focus op vindbaarheid in onder andere Google. Het schrijven van scorende teksten is niet alleen afhankelijk van de juiste term focus maar behoeft ook de nodig technische kennis.

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn van een SEO copywriting training voor jouw bedrijf?

Bel: +31 20 773 71 28

Local SEO

Lokaal vindbaar zijn is belangrijker dan ooit; veel termen in Google vertonen lokale bedrijven en er wordt ook steeds meer in navigatie-apps gezocht. In deze eendaagse training leer je hoe je jouw GMB-profiel optimaal inricht. En hoe je jouw profiel bovenaan krijgt voor belangrijke zoektermen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een Local SEO training voor jouw bedrijf?

Bel met Clarissa

Persuasive Copywriting

Een sterke tekst schrijven die overtuigt: hoe doe je dat? Tijdens de training Persuasive copywriting leer je teksten opstellen met behulp van verschillende persuasion principes. Je leert je doelgroep bepalen en je de teksten hierop aan te passen

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn van een Persuasive Copywriting training voor jouw bedrijf?

Bel met Clarissa

Online Personalisatie

Websites hanteren al jaren een one size fits all benadering. Statische content die voor elke bezoeker hetzelfde. Met Online Personalisatie zorg je voor een persoonlijke benadering van verschillende doelgroepen en koopfases door gedragsherkenning.
In deze training leer je waarom het werkt, hoe je het op jouw website toepast en leer je over verschillende personalisatietools.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een Online Personalisatie training voor jouw bedrijf?

Bel met Eddy

Zij kozen voor booming

  • Logo
  • Logo
  • Logo
  • Logo