Eddy Boeve
Eddy Boeve op 30 juli 2020

Webinar: hoe verbeter je de conversie van je webshop met 20% door toepassing van personalisatie

Booming en Verf.nl leggen uit

Booming ontwikkelt samen met Emerce webinars, die strategisch de diepte in gaan en helpen de juiste keuzes te maken voor jouw business. De eerste in de reeks is het webinar over Personalisatie. Deze werd verzorgd Eddy Boeve -conversie specialist bij Booming- en Rogier Goed, partner bij Verf.nl.

Zo behaalde Verf.nl 20% meer omzet door personalisatie

Bekijk het webinar bij Emerce >>

Ontdek concreet wat personalisatie is. Waarom en wanneer dit het beste toe te passen is. En voor welke sites personalisatie geschikt is en hoe klanttypes te herkennen zijn. De kijker ontdekt verder hoe Booming samen met Verf.nl een aanpak ontwikkelde, die beter paste bij de klantbehoefte. En dat is terug te zien in het resultaat. Tijdens het webinar vertelt Eddy tevens bij welke digitale ambities personalisatie ook heel geschikt kan zijn en tegen welke condities.

Mocht je een vraag hebben over de Verf.nl case of over personalisatie: Eddy Boeve en Tidde van Stiphout helpen je graag.

Meer learnings

Samen met Emerce zijn we al druk bezig met ons volgende webinar. Heb je zelf een digital marketing uitdaging waarover je meer wilt horen? Deel het met ons!