Joey Fieggen
Joey Fieggen op 30 oktober 2020

Booming treedt toe tot de Intracto Group

Nieuws

Afgelopen jaren zijn we, samen met onze opdrachtgevers elk jaar gestaag en behoedzaam gegroeid. Inmiddels hebben we een mooi team van specialisten met een solide pakket van performance marketing diensten waar we trots op zijn. Naast deze mooie groei op eigen kracht hebben we altijd kritisch gekeken naar mogelijkheden voor groeiversnelling en verbreding van onze dienstverlening. Behoud en verdieping van inhoudelijke kwaliteit in ons team en voor opdrachtgevers is daarbij erg belangrijk. Begin dit jaar zijn we hierover met de Intracto Group in gesprek geraakt.

Juiste klik, visie en ambitie

Naast een gelijke visie op groei met behoud van kwaliteit was er direct een klik op gebied van cultuur, mentaliteit en ambitie. De Intracto Group is een innovatieve digital services-groep in de Benelux met ruim 900 specialisten op het gebied van strategie, technologie, marketing, content en creatie. Met focus op het bouwen aan kennis, kwaliteit en een geïntegreerde propositie voor opdrachtgevers.

Meerwaarde bieden

Klanten kunnen blijven rekenen op de expertise en service van het Booming team zoals ze gewend zijn, met dezelfde focus op performance, kwaliteit en inzet van de vertrouwde contactpersonen. Als onderdeel van de Intracto Group zullen we nu onze performance marketing diensten verder uitbouwen en verdiepen en daarnaast een bredere geïntegreerde propositie kunnen aanbieden.

Van links naar rechts: Lennart Ruigrok – Booming, Brian Hirman – Intracto Group, Peter van der Graaf – Booming, Pieter Janssens – Intracto Group, Joey Fieggen & Eddy Boeve – Booming