Lennart Ruigrok
Lennart Ruigrok op 9 juli 2019

Jam Session - Marketplaces

De eerste Booming Jam Session is een feit. Een exclusief event waar we samen met gelijkgestemden genoten van een inspirerend programma.

Met als hoofdthema: Online Marketplaces. Kansen of bedreigingen? De digitale marktplaatsen bestaan al een aantal jaren en groeien exponentieel. Hoe doe jij daar je voordeel mee?

De groep aanwezigen bestond uit marketing verantwoordelijken van o.a. HP, JBL, Allsecur, Kleyn Trucks, Dance4Life en Avery Dennison.

Peter van Leeuwen leidde de sessie in met de impactfactor, wat is het en hoe kan de impactfactor worden ingezet om beter inzicht te krijgen in en meer grip te krijgen op online branding effecten

Spreker op de foto: Peter van Leeuwen

Jimte Jepma vertelde vervolgens over de kaders van marketplaces en de mogelijke effecten op het Nederlandse E-commerce landschap. Iedere deelnemer bracht – vanuit eigen ervaring – kennis en uitdagingen in de groep. Mooie inzichten tot gevolg, die we ook graag met jou delen.

Spreker op de foto: Jimte Jepma

Als afsluiter, met dank aan het 
Vesper Hotel in Noordwijk, een voortreffelijk diner bij zonsondergang. Het was een leerzame en gezellig eerste jamsessie. Mede namens alle aanwezigen. Proost!