SO Connect

Review en listings management

SO Connect is een Local Search tool. Kijk hier voor een vergelijking van meerdere Local SEO tools.

Wat is SO Connect?

SO Connect is een Nederlands bedrijf opgericht in 2013. SO Connect wil ervoor zorgen dat lokale bedrijven makkelijk in contact komen met klanten. Dit doet de tool door het ondersteunen en verbeteren van online vindbaarheid. Consistente online vermeldingen, het vergroten van naamsbekendheid en het verhogen van het aantal terugkerende kanten spelen hier een grote rol in. SO Connect biedt review management, listings management en wifi marketing aan.

Local Search Optimalisatie

Bij Local SEO is het niet alleen een tool aanzetten. Een juiste mix van tooling, aanpak en methode zorgt voor een optimaal resultaat. Bij Local Search Optimalisatie van Booming wordt resultaat behaald door tooling en het denkwerk achter Local SEO te combineren. Er wordt gewerkt vanuit optimalisatie van Google My business profielen, ranking verbeteren in Google Search & Maps en het vergroten van engagement van bezoekers.

Overzicht Local SEO features van SO Connect

De features beschrijven de omvang van de mogelijkheden van de tool en ondersteunen het personalisatieproces.

 • Review management
  Bij SO Connect kun je reviews beheren, beantwoorden en vragen voor nieuwe reviews vanuit één omgeving. SO Connect verzamelt en sorteert alle reviews op basis van onderwerp, toon en reactie.
 • Listings management
  Met SO Connect houd je regie over je online aanwezigheid. De wijzigingen in je vermeldingen in bedrijvengidsen en zoekmachines kunnen geautomatiseerd worden.
 • Rapportage
  SO Connect maakt gebruik van dashboards om alle gegevens bij te houden.
 • Aantal directories
  SO Connect heeft Google Search & Maps, Bing Maps, Apple Maps en Facebook als directories. Het totale aanbod van directories in Nederland van SO Connect is onbekend.

SO Connect versus andere Local SEO tools

Local SEO tools kunnen ingezet worden voor de ondersteuning van online zichtbaarheid op lokaal en regionaal niveau. De Local SEO tools helpen bij de ondersteuning om ervoor te zorgen dat je precies wordt weergegeven wanneer klanten op zoek gaan naar de dichtstbijzijnde locatie van jouw merk of bedrijf. We hebben 9 Local SEO tools vergeleken met onder andere SO Connect. Lees hier meer over de vergelijking van de Local SEO tools.

Local SEO met SO Connect

SO Connect wil lokale bedrijven en klanten bij elkaar laten komen voor het verbeteren van de online vindbaarheid van lokale bedrijven. Dit biedt SO Connect aan met review management, listings management en wifi marketing.

Bij Local SEO tools wordt alles verzameld en beheerd vanuit één omgeving. Maar Local SEO gaat niet alleen om de tool. Het denkwerk is een belangrijke factor. De juiste instellingen voor de tool moeten goed worden neergezet, de juiste methode moet gehanteerd worden en er moet een goede strategie achter zitten. Een mix van methode, aanpak en tooling zorgt ervoor dat de online zichtbaarheid wordt vergroot en dat jouw bedrijf optimaal resultaat behaalt. Voor meer informatie over de tool of Local SEO kun je contact opnemen met onze Local SEO expert.

Local Search tool kiezen

Welk systeem werkt voor welke uitdaging het beste? En hoe sluit je ze soepel op elkaar aan? Ik leg je alle kaders graag uit.

Stel mij een vraag

Clarissa Filius, Local Search specialist

Lennart Ruigrok