SEO-consultancy

Jij wil toch ook gevonden worden in bijv. Google

Het search kanaal, met name die van Google, is voor de meeste bedrijven het belangrijkste marketingkanaal. Het succes van veel organisaties hangt samen met hun aanwezigheid in Google. De technische ontwikkelingen gaan snel en Google voert regelmatig verandering door in het beoordelen van kwalitatieve en relevante content. Dit heeft grote invloed op je positie in de zoekresultaten.

SEO-consultancy is van enorme toegevoegde waarde voor bedrijven die geen specialisten in huis hebben. Weet jij waarom je op de meest belangrijke zoekwoorden minder goed scoort dan je concurrenten? Hoe is jouw link profiel opgebouwd? Allemaal vragen die belangrijk zijn voor een hogere positie in Google.
In ons teams met experts op het gebied van onder andere SEO, SEA en UX kan Booming met SEO-consultancy als een van onze diensten je helpen. Plan een afspraak met onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken.

Wat zijn specifieke SEO-doelstellingen?

Er zijn enorm veel mogelijkheden om je zoekmachinemarketing strategie vorm te geven. Afhankelijk van de branche waarin je actief bent en de doelstellingen die je nastreeft, is het zaak de juiste (haalbare) strategie te kiezen. De doelstellingen voor zoekmachinemarketing zijn:

  • Ranking
  • Traffic
  • Leadgeneratie
  • Sales
  • Marktdominantie

Invulling van de SEO-strategie

SEO-consultancy diensten kunnen worden onderverdeeld in de pijlers Techniek, Content en Linkbuilding. Wanneer je op alle drie de onderdelen goed scoort, resulteert dat op lange termijn in hoge posities in de zoekresultaten.

Technische search engine optimization

De technische kant van websites krijgt over het algemeen weinig aandacht van SEO-consultancy bureaus. Techniek is echter van wezenlijk belang in het optimaliseren van de website. Een slechte of verkeerd opgebouwde website kan het effect van alle inspanningen die je steekt in linkbuilding en content-optimalisatie tegenwerken en de vindbaarheid zelfs schaden. Een langzame website, slechte indexering van belangrijke pagina’s en duplicate content zijn veel voorkomende problemen waar veel organisaties geen weet van hebben.

Zoekmachine vriendelijke Copywriting

Een website dient relevant te zijn voor bezoekers. Een goede website kenmerkt zich door goede content. Denk hierbij aan teksten, fotos, video’s of infographics. Je begint met een keyword onderzoek die vervolgens in de juiste context regelmatig voorkomt op de landingspagina’s. Een SEO-consultancy bedrijf helpt je als organisatie met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek waarop je kans hebt om goed te scoren. Daarnaast kunnen zij je adviseren met een contentplan, zodat je optimaal rendement haalt uit de mogelijkheden. Met inzet van professionele SEO-tools kunnen specialisten precies zien op welke zoekwoordcombinaties jij als organisatie winst kunt halen en zo je concurrenten te slim af bent.

Toon je autoriteit

Met een gedegen linkbuilding strategie is het mogelijk je echt te onderscheiden van je concurrenten. Beschik je over goede backlinks, maar weet je niet hoe je je link waarde moet verdelen op je site? Dan kunnen wij jou helpen. Het opbouwen van een kwalitatief goed linkprofiel is namelijk een complex en arbeidsintensief proces.

Onze SEO experts beschikking over de kennis en knowhow om een gevarieerd linkprofiel op te bouwen. Kom snel eens langs om alle mogelijkheden te bespreken.