Partoo

Maximaliseer online zichtbaarheid

Partoo is een Local Search tool. Klik hier voor een vergelijking van meerdere Local SEO tools.

Wat is Partoo?

Partoo is een marketing tool bedacht in 2014. Het Franse bedrijf streeft naar het maximaliseren van online zichtbaarheid van bedrijven op internet. De Local SEO tool is misschien ook wel bekend als Localoo (zo wordt de tool genoemd in Spanje). Partoo helpt bedrijven om klantrelaties te beheren en meer winkelverkeer te genereren. Met het platform van Partoo kunnen contacten beheerd worden, verkeer verhoogd en interacties verbeterd worden door middel van beoordelingen. Partoo heeft de ambitie om kleine bedrijven en merken te helpen om online zichtbaarheid te maximaliseren en door innovatieve oplossingen aan te bieden.

Partoo biedt presence management, reviews management en real-time dashboard aan. Met presence management kan je in één omgeving alle informatie over je vestigingen (adressen, tijden, telefoonnummer, foto’s etc) bij werken. Review management stelt je in staat om lokale reviews te controleren en hierop te antwoorden. Alle belangrijke indicatoren kunnen worden gevolgd via het real-time dashboard.

Local Search Optimalisatie

Bij Local SEO is het niet alleen een tool aanzetten. Een juiste mix van tooling, aanpak en methode zorgt voor een optimaal resultaat. Bij Local Search Optimalisatie van Booming wordt resultaat behaald door tooling en het denkwerk achter Local SEO te combineren. Er wordt gewerkt vanuit optimalisatie van Google My business profielen, ranking verbeteren in Google Search & Maps en het vergroten van engagement van bezoekers.

Overzicht Local SEO features van Partoo

De features beschrijven de omvang van de mogelijkheden van de tool en ondersteunen het personalisatieproces.

  • Reviewmanagement
    Bij Partoo worden beoordelingen gecentraliseerd. De reviews worden gerapporteerd, geanalyseerd en je kan reageren vanuit één interface.
  • Rapportage
    Met Partoo kunnen rapportages en dashboard ontwikkeld worden voor presence management en review management.
  • Aantal directories
    De directories bij Partoo zijn onder andere Google Search & Maps, Apple Maps en Facebook. Partoo heeft in totaal 11 directories die in Nederland gebruikt kunnen worden.

Partoo versus andere Local SEO tools

Local SEO tools kunnen ingezet worden voor de ondersteuning van online zichtbaarheid op lokaal en regionaal niveau. De Local SEO tools helpen bij de ondersteuning om ervoor te zorgen dat je precies wordt weergegeven wanneer klanten op zoek gaan naar de dichtstbijzijnde locatie van jouw merk of bedrijf. We hebben 9 Local SEO tools vergeleken met onder andere Partoo. Lees hier meer over de vergelijking van de Local SEO tools.

Local SEO met Partoo

Partoo is een tool om online gevonden te worden. De Local SEO tool biedt presence management, review management en een review booster aan als producten. Hiermee ondersteunt de tool bij online zichtbaarheid en online reputatie.

Met de juiste tool kun je gegevens van het bedrijf vanuit één interface managen. Bij local SEO is het niet alleen een tool even aanzetten. De ondersteuning van de tool helpt bij Local SEO activiteiten, maar het denkwerk achter Local SEO is het meest belangrijk. De juiste instellingen voor de tool moeten goed worden neergezet, de juiste methode moet gehanteerd worden en er moet een goede strategie achter zitten. Een mix van methode, aanpak en tooling zorgt ervoor dat de online zichtbaarheid wordt vergroot en dat jouw bedrijf optimaal resultaat behaalt. Booming biedt een mix aan van alle deze drie factoren, Neem contact op om de mogelijkheden over Local SEO voor jouw bedrijf te bespreken.

Local Search tool kiezen

Welk systeem werkt voor welke uitdaging het beste? En hoe sluit je ze soepel op elkaar aan? Ik leg je alle kaders graag uit.

Stel mij een vraag

Clarissa Filius, Local Search specialist

Lennart Ruigrok