Online Marketing Amsterdam

Waarom is online marketing zo belangrijk voor je organisatie?

Alle activiteiten met als doel om meerwaarde te realiseren voor jouw producten en diensten via internet vallen onder Internetmarketing of online marketing. Amsterdam is in Nederland een van de meest innovatieve plaatsen op dit vakgebied. Professionals op het gebied van zoekmachinemarketing, internetreclame, e-mailmarketing, contentmarketing, virale-, affiliate en social media marketing weten met hun expertise een enorme boost te geven aan jouw bedrijfsrendement.

Consumenten zijn tegenwoordig continu online en gebruiken bij alles zoekmachines uit om meer informatie te krijgen. Als bedrijf is het noodzakelijk aanwezig te zijn op internet en onderscheid je je door op creatieve wijze op het juiste moment is te spelen op de wensen van je doelgroep. Wil je weten hoe jouw organisatie scoort op internet? Wij kunnen je helpen om dit in kaart te brengen.

Laat Online Marketing een
rol spelen in jouw bedrijf!

Bel booming

De kracht van internetmarketing

Internetreclame is de laatste jaren uitgegroeid tot de grootste reclamemarkt. Technologische ontwikkelingen maken het mogelijk om op effectieve en efficiënte wijze te communiceren met je doelgroep. Waar in het verleden voornamelijk communicatie via radio en televisie plaatsvond, is het nu mogelijk om via internet gepersonaliseerde communicatie toe te passen. Er heeft een verschuiving plaatsgevonden van massacommunicatie naar one-to-one communicatie. De boodschappen worden afgestemd op de zoekopdrachten van je doelgroep. Het gedrag is real-time te analyseren. Met creatieve en relevante content dient je hier als organisatie op in te spelen.

Gerichte targeting van je doelgroep

Je kunt je doelgroep heel gericht benaderen via online marketing. Amsterdam als thuisbasis van jouw winkel? Adverteren via AdWords maakt het mogelijk in dit geval mogelijk alleen de consumenten te benaderen die zich in het geografisch gebied Amsterdam bevinden.