MobileMoxie

Voor Local mobiele marketing

MobileMoxie is een Local Search tool. Kijk hier voor een vergelijking van meerdere Local SEO tools.

Wat is MobileMoxie?

MobileMoxie is een mobiel marketingadvies-, software- en trainingsbedrijf. De missie van MobileMoxie is het helpen van bedrijven door de kracht van mobiele marketing te benutten. De MobileMoxie Toolset is een pakket mobiele marketing tools waarmee je jouw klanten mobiele ervaringen kunt bieden. De Toolkit helpt bedrijven bij het onderzoeken, testen en analyseren van prestaties van de mobiele website om het verkeer te verbeteren.

Met de SERPerator van MobileMoxie, een locatiebewuste mobiele SERP checker, kun je de mobiele zoekmachine van Google testen. De ‘near me’ mobiele zoekresultaten kunnen worden getest, mobiele rankings kunnen worden gevolgd en helpt jouw lokale ranglijsten voor meerdere locaties bij te houden.

Local Search Optimalisatie

Bij Local SEO is het niet alleen een tool aanzetten. Een juiste mix van tooling, aanpak en methode zorgt voor een optimaal resultaat. Bij Local Search Optimalisatie van Booming wordt resultaat behaald door tooling en het denkwerk achter Local SEO te combineren. Er wordt gewerkt vanuit optimalisatie van Google My business profielen, ranking verbeteren in Google Search & Maps en het vergroten van engagement van bezoekers.

Overzicht Local SEO features MobileMoxie

De features beschrijven de omvang van de mogelijkheden van de tool en ondersteunen het personalisatieproces.

 • Rank tracker
  Naast het bijhouden van ranglijsten op mobiele zoekresultaten, kunnen ranglijsten ook worden bijgehouden bij apps. Hiervoor heeft MobileMoxie speciaal de App Rankalyzer. Wijzigingen in de rangschikking van een app kunnen worden bijgewerkt om online zichtbaarheid te optimaliseren.
 • Rapportage
  Alle mobiele gegevens worden verzameld in dashboards om inzichten te verkrijgen van bijvoorbeeld ranglijsten of voortgangswijzigingen.
 • Aantal directories
  De directories bij MobileMoxie zijn onder andere Google Search & Maps en Bing Maps

Naast de SERPerator en App Rankalyzer biedt MobileMoxie de Page-o-scope aan. Hiermee kun je mobiele bestemmingspagina’s controleren op SEO en PPC.

MobileMoxie versus andere Local SEO tools

Local SEO tools kunnen ingezet worden voor de ondersteuning van online zichtbaarheid op lokaal en regionaal niveau. De Local SEO tools helpen bij de ondersteuning om ervoor te zorgen dat je precies wordt weergegeven wanneer klanten op zoek gaan naar de dichtstbijzijnde locatie van jouw merk of bedrijf. We hebben 9 Local SEO tools vergeleken met onder andere Mobilemoxie. Lees hier meer over de vergelijking van de Local SEO tools.

Local SEO met MobileMoxie

MobileMoxie ondersteunt bedrijven met de kracht van mobile marketing. MobileMoxie biedt drie tools aan;

 1. de SERPerator
 2. de Page-oscope
 3. App Rankalyzer

De SERPerator ondersteunt voornamelijk local SEO met mobiele gegevens. Mobiele rankings kunnen bekeken en bijgehouden worden en ‘near me’ mobiele zoekresultaten kunnen getest worden. Met de juiste tool kan je vanuit één interface Local SEO activiteiten beheren en optimaliseren. Maar… met de tool alleen red je het niet. Het denkwerk achter Local SEO is een belangrijke factor. Local SEO betekent optimalisatie van Google My Business profielen, ranking verbeteringen en het vergroten van engagement van bezoekers. Dit vergt de juiste aanpak en methode om optimaal resultaat te behalen. Neem contact op met onze Local SEO expert als je wil kijken hoe Local SEO voor jouw bedrijf ingezet kan worden.

Local Search tool kiezen

Welk systeem werkt voor welke uitdaging het beste? En hoe sluit je ze soepel op elkaar aan? Ik leg je alle kaders graag uit.

Stel mij een vraag

Clarissa Filius, Local Search specialist

Lennart Ruigrok