Local Falcon

Voor lokale rangschikking

Local Falcon is een Local Search tool. Kijk hier voor een vergelijking van meerdere Local SEO tools.

Wat is Local Falcon?

Met Local Falcon kun je lokale rangschikking visualiseren op een nieuwe manier. Local Falcon houdt meerdere rankingpunten bij in een bepaald gebied. Het is de eerste Google Maps-tool voor het bijhouden van ranglijsten voor lokale bedrijven waarmee het dekkingsgebied van een vermelding kan worden weergegeven.

Local Falcon geeft GMB-ranglijsten weer voor vermeldingen die worden weergegeven in organische zoekopdrachten of Google maps.

De rank tracking is speciaal is ontworpen om resultaten voor lokale bedrijven in kaart te brengen. Local Falcon is aangesloten bij het dbaPlatform, een lokale SEO-suite voor het beheren van GMB en het verbeteren van lokale autoriteit.

Local Search Optimalisatie

Bij Local SEO is het niet alleen een tool aanzetten. Een juiste mix van tooling, aanpak en methode zorgt voor een optimaal resultaat. Bij Local Search Optimalisatie van Booming wordt resultaat behaald door tooling en het denkwerk achter Local SEO te combineren. Er wordt gewerkt vanuit optimalisatie van Google My business profielen, ranking verbeteren in Google Search & Maps en het vergroten van engagement van bezoekers.

Overzicht Local SEO features van Local Falcon

De features beschrijven de omvang van de mogelijkheden van de tool en ondersteunen het personalisatieproces.

  • Ranktracker
    Local Falcon is een ranking tool voor Local SEO. Het is aangesloten bij het dbaPlatform, een SEO-suite voor het beheren van Google My Business profielen en het verbeteren van de lokale autoriteit via Google Maps-ranking indicatoren, bekendheid en relevantie.
  • Rapportage
    Met Local Falcon zijn er real-time analyses. Je kan scans uitvoeren en resultaten bekijken gebaseerd op real-time gegevens.
  • Aantal directories
    De directories bij Local Falcon zijn onder andere Google Search & Maps. In totaal zijn er 25 directories die in Nederland gebruikt kunnen worden.

Local Falcon is onderdeel van het dbaPlatform. Het dbaPlatform bevat hulpmiddelen voor lokale optimalisatie van Google My Business foto’s, berichten, recensies, citations, rapportage en meer. Local Falcon is gericht op het bijhouden van ranglijsten in maps.  Met alle middelen van het dbaPlatform wordt lokale autoriteit en online zichtbaarheid vergroot en het stimuleert meer conversies.

Local Falcon versus andere Local SEO tools

Local SEO tools kunnen ingezet worden voor de ondersteuning van online zichtbaarheid op lokaal en regionaal niveau. De Local SEO tools helpen bij de ondersteuning om ervoor te zorgen dat je precies wordt weergegeven wanneer klanten op zoek gaan naar de dichtstbijzijnde locatie van jouw merk of bedrijf. We hebben 9 Local SEO tools vergeleken met onder andere Local Falcon. Lees hier meer over de vergelijking van de Local SEO tools.

Local SEO met Local Falcon

Local Falcon is onderdeel van het dbaPlatform. De Local SEO tool is een ranking tool voor maps waar je ranglijsten kan bijhouden en beheren. Local Falcon is speciaal ontworpen om resultaten voor lokale bedrijven in kaart te brengen.

Met de juiste tool kan je vanuit één interface Local SEO activiteiten beheren en optimaliseren. Maar… met de tool alleen red je het niet. Het denkwerk achter Local SEO is een belangrijke factor. Local SEO betekent optimalisatie van Google My Business profielen, ranking verbeteringen en het vergroten van engagement van bezoekers. Dit vergt de juiste aanpak en methode om optimaal resultaat te behalen. Neem contact op met onze Local SEO expert als je wilt kijken welke mix van aanpak, methode en tooling het beste bij jouw business past.

Local Search tool kiezen

Welk systeem werkt voor welke uitdaging het beste? En hoe sluit je ze soepel op elkaar aan? Ik leg je alle kaders graag uit.

Stel mij een vraag

Clarissa Filius, Local Search specialist

Lennart Ruigrok