• U bent hier:
  • Home /
  • Tools

Tools

Gebruik de juiste tools bij jouw online marketing activiteiten. Er zijn duizenden tools te vinden, bekijk hier de selectie tools die onze experts inzetten. Vragen hierover? Bel direct met de experts die met deze tools werken: 020 773 71 28

SharpSpring

SharpSpring

Online Lead Generatie en nurturing behoeft een tool. De business intelligence tool SharpSpring wordt momenteel door experts gezien als de keuze met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Het biedt namelijk complete Marketing Automation functies, zoals een content management systeem, e-mail-automation en een customer relationship managementsysteem in één! Door het gebruik van SharpSpring kun je je prospects waardevolle en relevante content aanbieden en dan door lead nurturing activiteiten, zoals (drip) campaigns, van prospects klanten maken. Dit systeem bespaart jou veel tijd!

Wij zijn silver partner van SharpSpring en zijn opgeleid, binnen dit systeem, om jou van de beste leads te voorzien.

Google Adwords

Google Adwords

Google AdWords, een veelgebruikt advertentieprogramma, is een extra hulpmiddel voor snel verkeer naar jou website. Hiermee kun je jouw advertenties in de Google zoekresultaten laten verschijnen, in de lijst met “advertenties” of “gesponsorde koppelingen”. Zoektermenonderzoek, AdWord-campagnes opzetten en vooral zorgen voor scherpe advertentieteksten zijn een must. Aangezien je per klik betaalt, is het ook zaak om de campagnes goed te managen. Landingspagina’s van de AdWord-campagnes moeten slim worden opgezet, omdat Google je daarvoor beloont.

Jij hebt dus een partij nodig die effectieve en goed scorende Google AdWords-campagne opzet, met bijbehorende geoptimaliseerde landingspagina’s.

Piwik

Piwik

Piwik is marktleider in gratis, open-source web-analytics software. Met Piwik heb je weer 100% controle over je gebruikersdata, met maximale privacybescherming, ongekende gebruikersinzichten en een goed te controleren en uit te breiden dataomgeving. Voor alle organisaties waar cloud-software niet voldoende waarborgen biedt, is Piwik dé ideale oplossing.

Wij kunnen je helpen om de voordelen van Piwik op een rijtje te zetten en de inzet van deze analytics tool voor het verkrijgen van meer én beter klankinzicht, moeiteloos te laten verlopen.

Hotjar

Hotjar

Boost je verkoop met Hotjar! Dit is de meest gebruikte tool om te ontdekken wat jouw online bezoekers willen doen, zodat je je site daar nog beter op kunt inrichten. Zie door overzichtelijke heatmaps direct waar mensen op klikken en hoe(ver) ze scrollen. Kijk live mee welke paden ze afleggen om jouw diensten en producten te ontdekken. En verzamel gebruikersfeedback met Hotjars slimme surveys en on-site polls. Alles in 1 tool, wel zo handig en goedkoop.

Wij zijn getraind in Hotjar en kunnen je helpen om deze innovatieve tool in te zetten. En om de resultaten te interpreteren en toe te passen, zodat jij ook jouw verkoop kunt boosten.

Axure RP

Axure RP

Een mooi hulpmiddel bij het optimaliseren van jouw website, zijn zogenaamde wireframes. Deze schetsen van landingspagina’s, klantreizen en interacties op de site, dienen ter inspiratie en om binnen de organisatie over verbeteringen te kunnen discussiëren en brainstormen. Ook dienen ze als onderdeel van de briefing aan copywriters, grafisch ontwerpers en ontwikkelaars. Axure RP is wereldwijd het meest gebruikte pakket daarvoor.

Wij zijn officieel partner van Axure RP, gebruiken het zelf veel, en kunnen jou en je organisatie trainen in het gebruik ervan. Ook kunnen wij als Axure-partner mooie kortingen geven op de licenties.

WiQhit

WiQhit

Meer business door personalisatie

Het is niet alleen een trend, het werkt echt! Het personaliseren van je website. Het creëren van een relevante gebruikerservaring betekent namelijk een positief effect op de conversie. WiQhit helpt zowel bij het creëren van deze gebruikerservaring, als het inzichtelijk maken welk effect het zal hebben op je conversie ratio. Real-time targeting houdt in dat je op een relevante manier communiceert met je bezoeker en klant. Je toont bijvoorbeeld alleen aanbod die past bij het profiel van de bezoeker op de site.

Wij zijn partner van Wiqhit en kunnen je helpen met het inrichten en personaliseren van jouw site en aanbod.

Formisimo

Formisimo

Een belangrijk onderdeel in de conversie-funnel zijn formulieren. Vaak aan het eind, als de bezoeker alles heeft doorlopen, moet je nog je gegevens invullen of wensen kenbaar maken. En daar gaat het nu juist vaak mis. Formulieren zijn vaak complex, en er kan ook veel misgaan bij het invullen en opsturen. De tool Formisimo helpt je te begrijpen waarom, waar en wanneer bezoekers van een formulier niet converteren. Aan de hand van 54 meetpunten heb je zo achterhaald waar de bottlenecks liggen en krijg je vanzelf inzichten hoe die obstakels weg te nemen.

Het is dus zinvol om Formisimo achter je formulieren te plaatsen en die vervolgens te optimaliseren. Zodat de bezoekers weer meer, met plezier en zonder fouten gaan invullen.

Google Analytics

Google Analytics

Conversie gaat over klantinzicht. Dit kun je eenvoudig verkrijgen met behulp van een analytics pakket op je website. De meest gebruikte is het gratis en zeer uitgebreide Google Analytics. Daarmee kun je bijna alles meten op je website: waar komen de bezoekers vandaan, welke paden leggen ze af, welk device gebruiken ze daarbij, waar haken ze af, hoelang blijven ze en hoeveel rekenen ook echt af of versturen een contactformulier.

Wij zijn Google gecertificeerd en helpen jou om snel en effectief beter klantinzicht te verkrijgen.

Ranks.nl

Ranks.nl

Landingspagina’s zijn niet meer weg te denken bij het verbeteren van uw website. Ze worden gebruikt voor SEO (natuurlijke zoekresultaten) en SEA (adverteren). Bij het schrijven van die pagina’s wil je dat de grote zoekmachines (Google en Bing) die pagina’s zo goed mogelijk laten scoren op bepaalde zoekwoorden waar je op wilt worden gevonden door je doelgroep.

Om dat te kunnen controleren is er de handige tool Ranks.nl. Deze online tool geeft aan hoe je keywords gaan scoren en waar je je landingspagina nog verder kunt verbeteren. Met een groot scala van opties en mogelijkheden.

Wij kunnen jou helpen met het schrijven van betere landingspagina’s en hoe je daarbij de tool Ranks.nl kunt inzetten.

MailChimp

MailChimp

E-mailmarketing is niet meer weg te denken in de marketingmix. MailChimp is de meest gebruikte tool om op een eenvoudige manier mailcampagnes op te zetten. Met een mooie, gebruikersvriendelijke interface om de mails te kunnen maken en om ze te tracken na versturen. Verder is MailChimp goed te koppelen met tal van veelgebruikte platforms, zoals Magento, WooCommerce en WordPress, zodat je snel een begin met Marketing Automation kunt gaan maken.

Wij kunnen je helpen om MailChimp in te richten, om mooie en effectieve templates en content te maken en het pakket te koppelen aan de website.

Visual Website Optimizer

Visual Website Optimizer

Om online beter te worden, is het belangrijk om steeds weer na te denken over hoe je de bezoekers het makkelijker kunt maken. Of hoe je ze beter kunt verleiden om met jou in zee te gaan. De experts zeggen dat je daarbij 90% brains en 10% tools moet gaan inzetten. Visual Website Optimizer (VWO) is een van de meest gebruikte tools in Nederland. Zet met VWO eenvoudig een test op, meet welke varianten het beste scoren en pas die vervolgens toe.

Het vergt goede keuzes maken, de tools efficient inzetten, zinvolle test uitvoeren en toepassen van de resultaten. Alles voor een betere conversie.

Optimizely

Optimizely

Online Marketing draait in de kern om het verzamelen, analyseren en vervolgens toepassen van data. Optimizely is een tool waarmee dat uitermate goed kan. Met Optimizely kun je een experiment opzetten in de vorm van een A/B-of multivariate test, waarna de online software bepaalt welke varianten de meeste kansen op conversie zullen gaan leveren. Met uitgebreide mogelijkheden om data te filteren en doelgroepen te segmenteren. En de resultaten verschijnen in overzichtelijke dashboards.

Hiervoor moet je: Optimizely configureren, hypotheses voor testen bepalen en deze testen in Optimizely opzetten en uitvoeren.

Marketizator

Marketizator

Enquêtes, A/B testen, personalisatie & segmentatie, dit zijn de belangrijkste functies van deze business intelligence tool. Deze tool heeft als doel de conversie te optimaliseren en dus meer omzet te genereren.

Search Metrics

Search Metrics

Search Metrics is de tool om snel en gericht marktonderzoek te doen op het gebied van SEO en SEA. Zo vergelijkt de tool jouw SEO resultaten in verhouding met de resultaten uit SEA en laat Search Metrics duidelijk zien wie jouw belangrijkste concurrenten zijn en hoe hun organische resultaten in verhouding staan tot die van jou. De tool kijkt onder andere naar (organic) rankings en keywords, visibility en backlinks en vergelijkt dit met jouw concurrentie.

ActiveCampaign

ActiveCampaign

Dé leadgeneratie & -nurturing tool voor bedrijven die hun nieuwsbrieven, brochure aanvragen, event uitnodigingen, etcetera willen professionaliseren. De combinatie van waardevolle en relevante content en leadnurturing activiteiten zoals (drip) campaigns maken dat jij van jouw prospects ambassadeurs kunt maken. Laat het systeem 24/7 voor je werken, engage met jouw prospects en geef jouw salesteam de juiste leads op het juiste moment.

Wij kennen de best practices van Marketing Automation, hebben ervaring met het gebruik van dit systeem en kunnen jouw helpen om een kick-start te maken met jouw geautomatiseerde programma’s.