• U bent hier:
  • Home /
  • Over ons

Over ons

Een team van online-marketing specialisten, op het gebied van onder andere SEA, SEO, linkbuilding, user-experience design en conversieratio-optimalisatie.

Booming is opgericht door de volgende vier partners:

Eddy Boeve

Eddy richtte in 1994 een van de eerste full-service internetbureaus op in Nederland, het latere Satama Interactive Amsterdam. Op zoek naar nieuwe werkmodellen, startte hij in 2004 freelancefirm, momenteel hét bemiddelingsbureaus voor online professionals in Nederland. Hij volgt nu in Booming zijn inhoudelijke passie: organisaties helpen hun online presence effectief te verbeteren, o.a. door de psychologie van de consument in de digitale wereld te doorgronden en toe te passen online. Eddy doet dat net zo graag voor profit als not-for-profit. Als conversiespecialist helpt hij niet alleen organisaties om hun effectiviteit meteen te verbeteren, maar traint hij ook online afdelingen om structureel usability-verbetering, conversieoptimalisatie en A/B-testen in de organisatie in te zetten. Maar hij is zijn 20-jarige basis van interaction designer niet vergeten, en traint met veel enthousiasme tal van organisaties om beter bruikbare software producten te kunnen ontwikkelen, die beter aansluiten bij de wensen van hun gebruikers.

Joey Fieggen

Joey maakte kennis met het conversievak in de klassieke direct marketing, de tijd van bobbels in de envelop met conversie via antwoordkaarten en/of telemarketing. Hij is als internet-adept van het eerste uur sinds 1996, nu al weer 17 jaar actief in online. Hij zet zijn vergaarde kennis van inmiddels meer dan 400 online projecten, graag in bij resultaatgerichte projecten en vraagstukken. Joey adviseert in brede zin op het gebied van business-concept ontwikkeling. Altijd met een sterke focus op de maakbaarheid en de vertaalslag naar concrete vormen, begrijpbare structuren en effectieve processen.

Peter van der Graaf

Peter van der Graaf is ruim 15 jaar actief op het gebied van zoekmachinemarketing. Met kennis en ervaring van voor de hegemonie van Google groeit hij continu mee met alle nieuwe ontwikkelingen. Na zijn kennis veelvuldig met zoekmachinemarketingbureaus in binnen- en buitenland te hebben gedeeld, heeft Peter de beste strategieën bewaard voor de klanten van Booming. Heeft u assistentie nodig bij het Googlevriendelijk inrichten van uw website, het slim in contact komen met nieuwe doelgroepen of het stroomlijnen van linkbuilding activiteiten om zware concurrentie te verslaan, dan biedt Booming de juiste oplossing.

Lennart Ruigrok

Lennart Ruigrok is 10 jaar geleden begonnen als ondernemer die een digitale gift voucher gelanceerd heeft binnen de fysieke retail. Na dit avontuur is hij zich steeds verder gaan specialiseren binnen de e-commerce. Zo heeft hij gewerkt voor de grotere partijen in de telecom, energie en fashion, maar doet hij ook graag opdrachten voor specialisten binnen specifieke niches. Hij is resultaat gericht en heeft een sterke focus voor ROI, oftewel elke euro die uitgegeven wordt moet zichzelf in het meervoud terugverdienen. Hierbij kijkt hij niet alleen naar traffic kanalen maar ook de omgeving waarin dit moet converteren. In de avond doceert hij het vak Online Marketing aan de Hogeschool van Amsterdam en komt hij regelmatig opdraven op e-commerce events om kennis te delen met zijn branchegenoten. Voor de klanten van Booming is Lennart de expert op het gebied van AdWords, Affiliate marketing en Retargeting.