• U bent hier:
  • Home /
  • Initiatieven

Initiatieven

Booming werkt graag aan het beter maken de online producten en diensten van onze klanten: meer traffic, meer conversie. Wij hebben diep ontzag voor de uitdagingen waar ze elke dag weer voor staan, en zijn dankbaar dat wij ze daarbij mogen helpen. 

Maar als online marketing bureau moet je vlijmscherp blijven. Wij denken dat je het beste uit jezelf haalt, als je ook zélf ervaart hoe het is om een online shop, blog of lead-generatie website te runnen. Daarom hebben wij besloten om structureel te gaan investeren in eigen online initiatieven.

Wie-Wat-Haar

De eerste waar we onze online tanden ingezet hebben, is WieWatHaar.nl. WieWatHaar is een inspiratie beautyplatform en geeft consumenten de mogelijkheid om feedback te geven over salons en beauty-producten. Wij hebben in 2010 als eerste in Nederland alle 22.000 kappers en salonproducten op één website verzameld.

In 2015 zijn daar ook beautysalons, spa’s en alle beautyproducten aan toegevoegd om zo de consument nóg meer beauty-inspiratie te bieden. De site is een interactief platform die een brug slaat tussen de beautybranche en de consument.

Met de kennis die we bij WieWatHaar.nl opdoen kunnen we daarna direct onze klanten weer helpen. 

Een echte win-win situatie, toch?

wwh